Telefoon
06 - 48 08 08 26
E-mail
info@nagelstudiopurmerend.nl

Behandelingen

Nagelbijt programma

Het nagelbijtprogramma duurt 8 weken en kenmerkt zich door een geleidelijke opbouw van de nagels. Bij het intakegesprek zal een intensief programma persoonlijk worden aangemeten. Dit programma is voor elke persoon anders. Hieronder een kort overzicht van een voorbeeld programma. Bedenk wel dat het nagelbijt programma een intensief programma is. En het vereist meerdere afspraken achter elkaar. 

Week 1 t/m 3

:

Een intensief wekelijks programma: Je nagelriemen worden  verzorgt en je nagels worden voorbereid voor het opbrengen van het product en je nagels worden al een stukje verlengd. Je gaat bij de eerste keer al weg met verzorgde handen. Je nagels zijn nog kort maar zien er niet meer uit als nagels van een nagelbijt(s)er. Je eerste stap is gezet, en je kan al trots zijn op weer verzorgde handen die je durft te laten zien! Na een week kom je terug voor het bijwerken van je nagels. Door na een week terug te komen krijg je geen kans om aan je nagels te pulken, bijten en echt te gaan slopen. Elke haakje of velletje kan een aanleiding zijn om je gewoonte te laten bestaan. 

Week 4

:

De 1e nagelgroei is zichtbaar. Ook nu weer volgen we het programma.

Week 6

:

Nu kunnen we de nagels verlengen en volgen we ook weer het programma.

Week 7

 

We lopen weer alle nagels na en we zorgen ervoor dat je nagels er weer netjes en strak uitzien.

Week 8

 

In deze laatste week krijgt u de eind-behandeling en zetten we weer een geheel nieuwe set  en kan je kiezen uit een mooie gelpolish.

 

Gedurende het gehele programma kunt u altijd direct contact opnemen indien er problemen ontstaan. Reparaties garanderen wij binnen 24-uur. Het is verstandig om het onderhoud van uw nagels na het programma voort te zetten om te voorkomen dat u weer terugvalt in uw oude nagelbijt gewoonte. De kosten voor het complete nagelbijtprogramma dienen bij vooruitbetaling te worden voldaan. Indien u er zelf voor kiest om het programma tussentijds te stoppen zal er geen restitutie plaatsvinden.